Nieuwsbrief september 2019


Van de bestuurstafel

Hopelijk zijn jullie agenda’s nog niet te vol want er zijn nog veel leuke dingen te doen dit jaar. Zo is er een contactdag voor de volwassenen, de jaarlijkse studiedag, 2 dagen ON TOUR door Nederland met onze eigen 22Q11 touringcar, een Surprise Bingo Night en de Familiedag in de remake om er maar een paar te noemen. We zouden het erg leuk vinden als jullie er allemaal bij zijn! 

De eerste trainingssessies met Hulphond gaan binnenkort van start en afgelopen zomer is er een pilot geweest van Mindfulness Ouderschapstrainingen toegespitst op 22q11 door Sasja Duijf. We hopen dat in de toekomst deze trainingen ook voor jullie iets kunnen betekenen. Aan het nieuwe magazine wordt alweer hard gewerkt en het beloofd weer een fantastische uitgave te worden.  

Voor de sportcampagne “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” zijn we nog steeds op zoek naar sportclubs die mee willen doen. Dus trekt je stoute schoenen aan en vraag eens bij jouw sportschool of zomaar een sportschool in de omgeving of ze ons hierbij willen helpen. Nogmaals, het kost ze niets anders dan ruimte en het is voor hen een mooie manier om hun maatschappelijke betrokkenheid laten zien. Flyers en verdere informatie zijn uiteraard bij ons te verkrijgen. Alhoewel we flinke stappen maken zijn we er nog lang niet. Wat zou het mooi zijn als we door heel Nederland deze campagne uit kunnen zetten. Met jullie hulp moet dat zeker lukken.

Lees meer: september 2019

Nieuwsbrief Steun 22q11 juli 2019Hoera, we bestaan 5 jaar!

What a ride.... We bestaan 5 jaar en wat hebben we al veel bereikt in die afgelopen tijd. We willen iedereen bedanken die – in welke vorm dan ook – heeft bijgedragen aan dit succes en voor het vertrouwen in Stichting Steun 22Q11. We hopen samen met jullie de komende jaren nog veel meer mooie events neer te zetten, onze projecten uit te breiden en Nederland te voorzien van informatie over het 22Q11 syndroom. Wij hebben daar alle vertrouwen in. Wij proosten op de afgelopen 5 jaar en alvast op de volgende 5.

Kim van Bekkum, voorzitter Stichting Steun 22Q11
 
 

Lees meer: juli 2019

 
nieuwsbrief
 
Vul hiernaast uw email adres in om de nieuwsbrief te ontvangen en blijf op de hoogte van alles rondom het 22q11 syndroom en Stichting Steun 22Q11.
 
 
Team Stichting Steun 22Q11.

 

U heeft zich succesvol van onze maillist verwijderd. U kunt zich altijd weer opnieuw aanmelden.

U bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

Klik hier om het donatie scherm te openen.

Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.
Please wait

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.