clubvan100

Wij zoeken bedrijven die ons willen steunen door lid te worden van de Club van 100 worden. Kunnen we op je rekenen? 

 

Particulieren maar ook bedrijven die onze Stichting als “Vrienden van” een warm hart toedragen kunnen lid worden van onze Club van 100 en ons zo helpen ons werk voort te zetten.

Ons doel is om de onbekendheid en het onbegrip dat nog altijd rondom het 22q11 syndroom heerst op te lossen. Wij willen duidelijkheid bij artsen, zorgverleners, leraren, hulpinstanties, familie en in de naaste omgeving van een persoon met het 22q11 syndroom.

Dit doen wij met jullie steun o.a. door middel van onze landelijke campagnes, “Omdat superhelden echt bestaan” en “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” om meer bekendheid te creëren.

Daarnaast helpt u als “vriend van” mee met het verspreiden van informatie via ons magazine “Over leven met 22Q11” en onze informatie flyers. Maar denk ook aan geld voor meer onderzoek. 

Voorgaande donaties zorgde er bijvoorbeeld al voor dat onze informatieve documentaire “Overleven met 22Q11” op ons YouTube kanaal Stichting Steun 22Q11 te zien is. Een tweede voorbeeld is de cheque die we hebben overhandigd aan het 22Q11 expertise team in Utrecht van €150.000,00 euro voor onderzoek predictie neurocognitieve achteruitgang bij kinderen met het 22q11 syndroom.

Door middel van een nauwe samenwerking met de artsen van het 22Q11 medisch expertise team in Utrecht en Maastricht kunnen we jullie op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen rondom het 22q11 syndroom en organiseren we gezamenlijk jaarlijks een studiedag.

Met Stichting Hulphond zijn wij een nieuw project gestart waarbij we op een tastbare manier kinderen, maar ook volwassen met het 22q11 syndroom een helpende hand kunnen bieden d.m.v. coaching en training met honden. Een heel bijzonder traject waar u als “vriend van” aan bijdraagt om dit te verwezenlijken.

U wordt lid van de Club van 100 als u middels een overeenkomst voor tenminste 5 jaar een vast bedrag van minimaal € 200,00 per jaar schenkt aan Stichting Steun 22Q11. Van de fiscus ontvangt u belastingvoordeel om dat wij een ANBI-status hebben (Algemeen Nut Beogende Instelling). Omdat u een deel van uw gift terugkrijgt van de belastingdienst, kost het u netto minder om de club te steunen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een groter bedrag te schenken zonder dat het u meer kost.

De Stichting biedt u het informatieboek “Want onbekend maakt onbegrepen” aan en u ontvangt jaarlijks ons magazine “Over leven met 22Q11” 

Klik hier om u aan te melden.

U ontvangt na aanmelding de juiste formulieren om de overeenkomst te tekenen. Na ondertekening sturen wij u een ondertekende versie retour.

Heeft u nog vragen dan kunt u een mail sturen naar het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Club van 100 “Vriend van de Stichting”

Kosten minimaal € 200,00 per jaar voor een periode van 5 jaar. Uiteraard kan u zelf de hoogte van het bedrag bepalen waarmee u ons wil steunen. 

 

U wordt Vriend van de Stichting 

 • Belastingvoordeel
 • Wij zenden u ter informatie over het 22Q11 syndroom ons informatieboek en ons jaarlijks magazine 'Over leven met 22Q11'
 • Wij zorgen voor verbinding tussen vrienden van de Stichting d.m.v. netwerkmogelijkheid. 

Wilt u lid van de Club van 100 worden dan gebeurd dit als particulier via een overeenkomst periodiek gift, of voor bedrijven met een onderhandse overeenkomst. Met deze overeenkomst wordt er een vast bedrag voor een periode van 5 jaar vastgesteld. U ontvangt fiscaal voordeel van de belastingdienst.

Nieuw online platform

Sinds kort hebben wij ons aangesloten bij het online platvorm van Do Support. Dit platform is door PGO Support speciaal opgezet voor patiënten-en cliëntenorganisaties. Omdat dit een onafhankelijke netwerkorganisatie is kunnen wij gebruik maken van hun hulp en steun en hoeven wij ook geen afdrachten te doen zoals bij andere Crowdfundingsplatvormen. En dat is mooi meegenomen!

Doneer veilig en makkelijk of start een eigen actie!

Je kunt nu dus makkelijk en veilig doneren via Do support. Zo kun je de organisatie zelf of een project van de Stichting ondersteunen met een donatie, of je kunt via dit platform zelf een actie voor de Stichting opstarten. Do Support is zeer gebruiksvriendelijk maar heb je een vraag of heb je hulp nodig dan kun je altijd contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je direct doneren?

Klik dan hier, bekijk onze organisatie en onze lopende projecten en maak een keuze om te doneren. Of ga direct naar de doneerknop op onze website Doneer button kom in actie nieuwWij kunnen jouw donatie goed gebruiken, alvast enorm bedankt voor de donatie namens iedereen van team Stichting Steun 22Q11.

 

Do Support

lopende projecten 1

banner CD zonder logo LR
 
SUPERAAP SAMMIE heeft een eigen CD!! 
 
Deze CD is te koop via deze link: Bestel CD Superaap Sammie  
 
Wil je ook meteen de Superaap Sammie Knuffel erbij kopen? Lees dan even via deze link hoe je dat moet doen: Knuffel en CD 
 
Maar we hebben nog meer te vertellen.
5 september 2021 staat Superaap Sammie in Theater Markant in Uden. Met zijn eigen liedjes in samenwerking met Theater Van Santen. Hoe gaaf is dat! Bestel je tickets en mis dit niet en met de CD in huis kan je meteen de dansjes en de liedjes vast oefenen. Onze Superaap Sammie kijkt er naar uit. Link Theater Markant bestellen tickets theatervoorstelling: tickets 
 

kom in actie maasdijk banner

 

In 2021 is Stichting Steun 22Q11 wederom als maatschappelijk partner aan De Maasdijk verbonden. De Maasdijk heeft Stichting Steun 22Q11 dit jaar nogmaals aangedragen als het goede doel voor de bijdragen van de deelnemers aan De Maasdijk en wordt door hen aanbevolen als goed doel voor de vrijwilligersbijdragen. Bovendien zetten wij als Stichting de Maasdijk in als fundraiser om onze campagnes “Omdat superhelden echt bestaan” en “Omdat Sporten niet vanzelfsprekend is” onder de aandacht te brengen, en om de inzet van hulphonden voor mensen met het syndroom mogelijk te maken.  

Help onze fundraiser en doe mee met de Maasdijk | 19 en 20 juni 2021 | 

De Maasdijk is het leukste Multi-sportevent van Oss en omgeving. Je kunt kiezen uit verschillende onderdelen en diverse afstanden: 

 • Hardlopen: 1 km Rabo Family Color Run, 5 km Van Mun Advies Nightrun, 10 km, halve marathon, marathon 
 • Triathlon: de 1/8 triathlon (individueel) en de 1/4 triathlon (individueel, als trio, als duo of als bedrijfsteam) 
 • Wandelen: 12, 20, 30, 40 en 50 kilometer, een Kennedymars van 80 kilometer en een nachtwandeling van 40 kilometer 
 • Inlineskaten: 10 km wedstrijd (in pelotonstocht voor de jongere skaters), 30 en 60 km toertocht 
 • Steppen: 10 km wedstrijd (in peloton voor de jongere skaters), 30 en 60 km toer- of pelotonstocht 
 • Me-moveren: 30 of 60 km toer- of pelotonstocht 

Alle onderdelen gaan over unieke parcoursen. Met onder meer passages over de dijk langs de Maas, uiteraard, en sfeervolle doorkomsten door de kernen van de gemeente Oss. De finish van alle onderdelen is op het supergezellige finishterrein in het centrum van Os. 

Of je nou gaat voor een PR, of voor een gezellig dagje sporten met je vrienden, je collega’s, je klasgenoten of je familie, of je je nou voor het eerst waagt aan een hardloopwedstrijd of een triathlon, of je nou wilt trainen voor een meerdaags wandelevent, of gewoon lekker wilt uitwaaien op de dijk, of je nou een sporter bent met een beperking, een supporter met een spandoek, of een vrijwilliger met een vrije dag: De Maasdijk is voor iedereen! 

 

Kom in actie en schrijf je in. Help Stichting Steun 22Q11 om haar doelen te bereiken!                                                                             

Wij hopen dat veel mensen met ons deze sportieve uitdaging aangaan op 19 en 20 Juni 2021, zich inschrijven en een actiepagina aanmaken bij het crowdfunding-platform van Stichting Steun 22Q11. Kom in actie en help ons door je bij ons aan te melden als actievoerder en je in te schrijven voor de Maasdijk.

Inschrijven gaat via de volgende 2 stappen:

 

1. Om je aan te melden kun je contact opnemen met Petra Oostema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je de benodigde informatie om de actiepagina aan te maken en te koppelen aan onze Stichting en/of een van onze projecten. Wij zijn benieuwd naar je motivatie om je in te zetten voor het 22Q11 syndroom en zien graag je je verhaal achter je persoonlijk foto.  

Onze actiepagina is hier zichtbaar. 

Ieder die zich inschrijft bij de Maasdijk en een actie pagina aanmaakt ontvangt een 22Q11 shirt om die dag maximaal zichtbaar te zijn voor het 22Q11 syndroom. 

* Zie notitie 
** Zie notitie 

2. Schrijf je in voor het desbetreffende onderdeel bij de Maasdijk zelf via deze link https://demaasdijk-events.nl/disciplines/ Kosten van de inschrijving moeten aan de organisatie van de Maasdijk worden voldaan. 

Wil je meer weten of informatie ontvangen om je sponsoren te laten weten waarvoor jij je inzet? Stuur ons dan een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
U kunt ons ook helpen door te doneren. 


Draag u onze Stichting een warm hart toe dan kunt u ook doneren via de doneerbutton op de homepagina van onze website. Klik dan hier. Wij kunnen uw steun goed gebruiken! 

Hartelijk dank namens Team Stichting Steun 22Q11. 

 

Schema maasdijk 1Schema maasdijk 2

 

Aanwezigheid Stichting Steun 22Q11 alleen op de Heuvel in Oss
Aanwezigheid afhankelijk tijd en van het aantal inschrijvingen
*Stichting is niet aanwezig op deze locaties en bij deze starttijden.

* Check voor kosten inschrijving,  bij vroegere inschrijving krijg je korting, late inschrijvingen zijn duurder dan door ons vermeld. Kosten zijn ook goedkoper bij inschrijving kinderen onder een bepaalde leeftijd 

**Actiepagina aangemaakt en de Maasdijk afgelast wegens Covid 19 : 

Indien de Maasdijk niet doorgaat vanwege Corona zorg dan dat je je aan de afspraak houdt door de afstand alsnog op de afgesproken dag te lopen, rennen of fietsen of welke andere vorm je hebt afgesproken bij jou in de buurt. Download de Strava App en neem je tijd en route op.  

 1. Maak hier melding van bij de Stichting via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 2. Publiceer dit op je Facebookpagina 
 3. Geef dit door aan de mensen die hebben gedoneerd 
 4. Zet dit als bewijs op je actiepagina.  

  (Houd je aan je afspraak ook als de Maasdijk vanwege corona wordt afgelast!! Geen refunds op de donaties, je bent hiervoor zelf verantwoordelijk)  
 
Onze nieuwe superhelden schitteren in onze nieuwe 22Q11 3luik.
Wil je de papieren versie ontvangen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen een aantal exemplaren op.
Handig om direct uit te geven aan zorgverleners, school of bijvoorbeeld familieleden. Liever de digitale PDF ontvangen dat kan natuurlijk ook. 
22Q11 3 luik 2020 v3 VZ 002 LR22Q11 3 luik 2020 v3 BZ LR
 

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

22Q11 doneer

Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.
Please wait

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.