22Q11 Uitnodiging Social Media Beach Party 940x788px
22Q11 Familie dag 2023 “Party at the Beach”

Op 10 september is het zover, onze jaarlijkse familiedag! Dit jaar organiseren we een Beachparty op het strand van Katwijk aan Zee. We hebben deze dag onze eigen strandtent waar we allerlei activiteiten voor jong en oud organiseren.

Zowel sportieve als creatieve activiteiten komen aan bod. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje, en staat er een heerlijk lunch klaar. Er zijn ook diverse activiteiten waar je je voor in kunt schrijven. Zo kun je schat zoeken met een heuse metaaldetector, wie weet welke mooie schatten je zult vinden. En voor de (jong)volwassen onder ons die zich als een vis in het water voelen is er een suples! Nemen jullie je zwemspullen mee? En vergeet je zonnebrand niet. We sluiten af met een minifestival met een bekende 22Q11 DJ. Wij hebben er veel zin in, zien we jullie ook? Schrijf je dan snel in.

Waar: Strandtent de Watering
Boulevard zeezijde 3, Katwijk aan Zee

Wanneer: 10 september 2023

Tijd: Vanaf 10.00 -16.00

Bijdrage: € 5,00 per persoon (alleen voor leden)

Niet leden betalen € 25,00 per persoon en kunnen alleen deelnemen aan de familiedag als er genoeg plek is. De inschrijving voor niet leden zal dus pas na 27 augustus worden bevestigd

 Dag houdt in: Toegang / deelname aan de activiteiten / lunch / 3 consumpties per persoon
Overige consumpties voor eigen rekening / Dieetwensen kunnen wij niet inwillige op deze dag, zelf lunch meenemen


Activiteit 1: Schatzoeken op het strand voor kinderen van 5 t/m 15 jaar onder begeleiding van Young Explorers (60 minuten)

Activiteit 2: Suppen of golfsurfen voor 16+ onder begeleiding van professionele instructeurs. (90 minuten). (Alleen voor de jongvolwassenen dus geen brusjes.)

 

*De Stichting houdt zich het recht om mensen uit te sluiten als er geen consent van ouders is en bij verdenking van het niet goed op kunnen volgen van instructies van de instructeurs

*Alle activiteiten zijn op verantwoordelijkheid van de ouders of op eigen verantwoordelijkheid.

 

Inschrijven

De inschrijving begint op: 20 Juni en sluit op 27 augustus.

klik hier om in te schrijven

 

LET OP:

  • Er is een maximaal aantal deelnemers vanwege de capaciteit van de gehuurde locatie. Is het maximale aantal overschreden dan stopt de inschrijving. Het is helaas dus mogelijk dat uw inschrijving wordt afgewezen als het maximale aantal is bereikt. U ontvangt hier dan zo spoedig mogelijk bericht van.
  • Leden (familie woonachtig op hetzelfde adres) hebben voorrang op niet leden.
  • Niet leden betalen € 25,00 per persoon en kunnen alleen deelnemen aan de familiedag als er genoeg plek is. De inschrijving voor niet leden zal dus pas na 27 augustus worden bevestigd

  

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input