familiedag

 

Ben jij erbij???


Op 1 september 2019 is weer onze jaarlijkse 22Q11 familiedag.
Deze wordt gehouden op Tennispark LTC in Uden waar je vanaf 10.00 kan binnenlopen en we om 10.30 met het programma van start gaan. Om 16.00 kan iedereen dan weer moe en voldaan huiswaarts keren.
Net zoals onze nieuwe campagne “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” staat deze dag in het teken van sport.
Dus trek je sportkleding maar aan!

 

Wat gaan we allemaal doen?
Voor iedereen die mee wil doen organiseren we een tennisclinic, uiteraard onder professionele begeleiding van De JAGER tennis. Je leert een balletje slaan of verbeter je tennis skills. Heb je een eigen racket neem deze dan mee. Voor degene die nog niet eerder hebben getennist. Er zijn rackets uiteraard. Maak kennis met tennis. Voor jong en oud!

Na de tennisclinic en na de lunch gaan we in de middag een tennis toernooitje doen. Een ouder kind toernooi. Waarbij je dus samen met je kind op de baan staat om tegen een andere vader of moeder en kind te spelen. Hierbij houden we uiteraard zoveel mogelijk rekening met het niveau. Het is dan wel van belang dat je een beetje kan overslaan. Op de inschrijving kan je je ook voor alleen de clinic inschrijven of alleen het toernooitje.

 

Wat hebben we nog meer.
Kind – Ouder kickboxing weerbaarheidstraining van Sportschool Maach uit Helmond. Vanaf 8 jaar laagdrempelig lekker samen met je kind boksen en in beweging zijn. Een stukje mentale weerbaarheid. Uit het programma van Sportschool Maach. Uiteraard onder professionele begeleiding.
 
Als je niet zo van sporten houdt, zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten voor jong en oud. Denk daarbij aan creatief bezig zijn, entertainment, rustige speelhoeken, tafeltennis, buitenspeeltuintje. Maar ook “red Superaap Sammie escaperoom”
Superaap Sammie zal natuurlijk niet ontbreken deze dag en kijkt er naar uit jullie allemaal sportief bezig te zien.

 

Kosten:
Ben je lid van onze oudervereniging dan betaal je als volwassenen 10 euro pp en de kinderen zijn gratis.
Ben je geen lid dan betaal je als volwassenen 20 euro en voor kinderen 10 euro pp.
Dit is inclusief de hele dag vermaak , lunch (friet en snack) en 3 consumpties voor volwassenen. Uiteraard is er voor onze kids ook van alles te verkrijgen. Dit volgt op de dag allemaal.
Aan de bar zelf zijn ook nog andere versnaperingen te koop, maar deze zijn voor eigen rekening. Het zijn allemaal verenigingsprijzen.
Het totaal bedrag kan overgemaakt worden op: Stichting Steun 22Q11, rek nmr: NL20 KNAB 0726 4806 57
Onder vermelding van de familienaam waaronder ingeschreven en het aantal personen.
 
Wil je met meer dan 4 familieleden de clinic volgen. Vul dan nog een inschrijf formulier in.
 
Zoals altijd, maken we er een fantastisch leuke en sportieve dag van!

Inschrijvingen kan t/m 15 augustus.

Hou rekening met je vakantie!
 
Team Stichting Steun 22Q11

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

Klik hier om het donatie scherm te openen.

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.