John van Zweden

 John van Zweden is ambassaseur van Stichting Steun 22Q11. Het syndroom wat ook zijn dochter heeft. 

Een mooie samenwerking is er al ontstaan bij o.a. onze campagne: “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” waarbij John zijn kracht al heeft uitgeoefend bij diverse betaalde voetbalclubs. Waaronder zijn eigen club ADO Den Haag. Zichtbaar op de digitale banners tijdens wedstrijden.

Naast dat John het vooral heel leuk vindt, wil hij ook zijn steentje bijdragen aan onderzoek van het 22q11. 'Eén op de 2000 kinderen wordt ermee geboren. Er is nog weinig over bekend en daar moet verandering in komen', vertelt Van Zweden. John is sinds kort ook trouwambtenaar (Babs) . 'Het begon als een grapje, maar even later werd ik verrast door mijn vrouw met een cursus om trouwambtenaar te worden.' De bekende Hagenees vertelt hoe het nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt. 'Ik heb nu al zeven boekingen staan door heel Nederland. 'Alle opbrengsten van de huwelijken doneer ik daarom aan Stichting Steun 22q11.' 


                                                 jasper en nicole LRdemi wuf

Jasper Eigenhuis (2022) en Nicole de Leeuw (2022) , Wuf van de Boom (2023) en Demi Oomen (2023) , hebben allemaal zelf het 22q11 syndroom.

Jasper, Nicole, Wuf en Demi  zetten zichzelf in om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het syndroom. Door regelmatig flyers uit te delen waar ze kunnen en erover te vertellen. Wij zijn heel blij dat deze superhelden zich zo inzetten en daarom hebben wij ze  benoemd tot ambassadeurs van Stichting Steun 22Q11 tijdens de familiedag van 2022 en 2023.  

 

 

 

 

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input