2024 22Q11 At the Zoo Facebook Post Vierkant 1080 1080px
 
INSCHRIJVING is GESLOTEN! 22Q at the ZOO 2024 - here we come!
 
Dit jaar verlaten wij de Savannah dieren en neemt Superaap Sammie ons mee in de onderwaterwereld van het Dolfinarium in Harderwijk. Hier kunnen we met zijn allen genieten van verschillende shows van onder andere zeeleeuwen, walrussen en dolfijnen. En misschien ben jij wel zo stoer dat je het aandurft om de roggen te voeren. Want dat kan hier dus ook! Voor de kinderen tot 11 jaar ligt er een leuke speurtocht klaar. En als het buiten warmer is dan 20 graden kun je ook gebruik maken van het strand en zwembad. Vergeet je zwemkleding dus niet.
Jongvolwassenen groep
De jong volwassenen kunnen zich opgeven om met elkaar als groep samen de dag door te brengen, de shows te bekijken en met elkaar te eten. Het is waardevol om met elkaar in contact te komen, nieuwe vrienden te maken en de gezelligheid met elkaar te delen. Wil je deel uitmaken van deze groep geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Neem een begeleider mee als je hulp nodig hebt omdat je b.v. gebruik maakt van een rolstoel. Je begeleider is van harte welkom. Let op, dit is wel je eigen verantwoordelijkheid want deze hulp kunnen wij vanuit de Stichting niet verzorgen. Wel gaat er iemand vanuit de Stichting samen met deze groep op pad. Heb je hierover vragen neem dan gerust contact met ons op.
 
 Datum: Zondag 26 mei
 Plaats: Dolfinarium Harderwijk
 Tijd: 10:00 uur ( we gaan als groep tegelijk naar binnen, dus kom op tijd)
 Kosten: Leden vanaf 3 jaar:        € 12,50
Niet leden vanaf 3 jaar: *€ 32,00
 
 
* Als lid krijg je korting. Ben je nog geen lid van de Stichting en wil je dit worden dan kun je je uiteraard alsnog inschrijven. Het lidmaatschap moet dan wel van tevoren betaald zijn.
 
Programma
De dag ziet er als volgt uit:

Om 10.00 uur verzamelen bij de ingang van het Dolfinarium. Let op, wees op tijd want we gaan als groep naar binnen. Na binnenkomst gaan we door naar de zaal ‘Avonduur’, daar staat een kopje koffie/ thee met wat lekkers klaar.

Ook op deze dag willen we natuurlijk weer opvallen en awareness genereren en vragen we je dus om je blauwe Superaap Sammie t shirt aan te doen. Heb je deze nog niet of is hij te klein dan kun je dit aangeven bij de inschrijvingen. Wij nemen extra shirts mee.
 
Groepsfoto
Ons jaarlijkse fotomoment kan natuurlijk niet ontbreken en zal plaatsvinden na de koffie. Daar willen we graag iedereen in het blauwe T-shirt zien! En natuurlijk is Superaap Sammie hier ook weer van de partij. Na het nemen van de groepsfoto is iedereen vrij om door het park te gaan en de verschillende shows te bezoeken. Voor de lunch krijgt iedereen vanaf 3 jaar een voucher voor een frietje, snack en een drankje.

Het park sluit om 17.00 uur, iedereen kan op eigen initiatief het park verlaten.

Het parkeren is voor eigen rekening. We verwijzen jullie door naar de site van het Dolfinarium.

Laten we er samen een DOL FIJNE DAG van maken.
 
Direct inschrijven

Team Stichting Steun 22Q11
Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input