ouder retrait
 
 
VOL
 
 
 
Heb je zin om even een weekendje te mogen ontspannen, te verbinden met andere ouders met een kind met het 22q11 syndroom en ook eens stil te staan bij de weg die je  hebt afgelegd? Kom dan mee op de eerste ouderretraite van de Stichting Steun 22Q11! 

“Op verhaal komen” is een speciaal weekend waarbij er even ruimte is voor jezelf als ouder, er een lekker bed voor je is dat je niet zelf hoeft op te maken, met heerlijk eten dat je niet zelf hoeft te koken en waarbij je even niets hoeft. Samen met andere ouders neem je afstand van de dagelijkse rompslomp en zorgen en is er ruimte om te reflecteren, ervaringen te delen en plezier te hebben. Deze ouder retraite is samengesteld op verzoek van de Stichting Steun 22Q11 door ZIN academie en in samenwerking met Sasja Duijff van 22qMinded.nl.

Locatie: Kloosterhotel ZIN
Kloosterhotel ZIN 
https://kloosterhotelzin.nl/kloosterhotel-zin/ ligt verscholen in een kloostertuin van zeven hectare aan de rand van Vught in Noord Brabant. Het hotel behoort tot het meest duurzame conferentiehotels in Nederland. Er wordt in de keuken uitsluitend met biologische en fair trade producten gewerkt. En dat proef je!
 
Sasja Duijff van 22qMinded.nl
Sasja Duijff is GZ-psycholoog en mindfulnesstrainer en heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in het werken en onderzoek doen op het gebied van 22q11 deletie en duplicatie syndroom. Zij werkt met kinderen en volwassenen met 22q11 en hun families in de levensloop, van prenatale consulten tot de kindertijd en volwassenheid. Haar praktijk heet 22qMinded en de dienstverlening omvat diagnostiek, therapie, psychoeducatie en onderwijs (presentaties, cursussen, trainingen, supervisie). Voor meer informatie zie: 22qMinded.nl 

Datum
Het weekend is op 27 en 28 september. Het programma begint vrijdagmiddag om 13.30 uur en eindigt zaterdag om 17.00 uur en is inclusief overnachting, diner, ontbijt en lunch. Je kunt het weekend alleen, maar ook samen met je partner volgen. 

Lid zijn loont
De kosten voor het weekend zijn € 175,00 per persoon. Leden van de oudervereniging van Stichting Steun 22Q11 krijgen na het volgen van het weekendprogramma € 100,00 retour.

Sluitingsdatum inschrijven
Inschrijven kan tot en met 1 september. Er is plek voor 16 personen. We zullen gebruik maken van een wachtlijst indien er meer aanmeldingen zijn dan plek. U wordt hierover op de hoogte gehouden.

LET OP:
Mocht je zijn ingeschreven maar toch niet kunnen komen dan verzoeken wij je dat zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken. Kosten die gemaakt zijn bij het te laat afmelden kunnen wij helaas niet vergoeden.
Direct inschrijven
Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input