Op dit moment wordt het dagelijkse bestuur gevormd door:
Kim van Bekkum, Voorzitter &
 Communicatie & PR, Petra Oostema, Secretaris , Marc van Hout, Interim Penningmeester.  

We stellen ons even voor:

 

Kim van Bekkum: Ik ben moeder van 2 kinderen waarvan mijn oudste zoon het 22Q11 deletie syndroom heeft. Hij heeft o.a de hartafwijking truncus arteriosus en een verstandelijke beperking. Het oprichten van Stichting Steun 22Q11 heeft zoveel moois en positiefs gebracht.

Een hele bijzondere reis waarin ik veel mooie mensen heb mogen ontmoeten.

We hebben met ons team en heel veel ouders echt bergen verzet. We zijn er nog niet maar wel op de juiste weg. We stoppen dus nog niet en gaan door met vele plannen.

Voor nieuwe ouders is het belangrijk dat ze snel de juiste weg vinden na een diagnose. Dat als er behoefte is er vragen gesteld kunnen worden. Maar belangrijk voor mij nu is dat het onbekende verdwijnt. Dat als je zegt mijn kind heeft het 22q11 syndroom dat je niet steeds alles hoeft uit te leggen en de deuren "gewoon" open gaan die nodig zijn voor hulp. Dat zou toch wel de mooiste kers op de taart zijn voor de Stichting.

Petra Oostema: Mijn kennismaking met het 22q11 syndroom was toen ik in 2016 mee ging lopen bij de Brabantse Wal Marathon om geld in te zamelen voor de Stichting. Niet lang daarna ben ik als vrijwilliger bij de Stichting gaan werken. Op dat moment had ik al veel bewondering voor wat er in korte tijd was bereikt.

De mensen achter de Stichting, voornamelijk ouders van “Q-ties” werken met grote passie en inzet om hun doelen te bereiken. De afgelopen 2,5 jaar hebt ik de functie van penningmeester vervuld. In deze tijd heb ik aan vele mooie dingen mogen meewerken. De ideeën bus staat niet stil, en we bereiken steeds meer.

Er komt steeds meer beweging en we beginnen we het gevoel te krijgen dat we als Stichting steeds meer grond aan de voeten krijgen. Hier blijven we uiteraard mee door gaan. Vanaf 2019 ga ik dat niet meer doen als penningmeester maar als secretaris. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze groep mooie mensen en hoop dat nog lange tijd te blijven doen.

 

Marc van Hout: Interim penningmeester. Met veel respect heb ik op afstand gekeken naar de inzet van vrijwilligers voor Stichting Steun 22Q11. Ik zag een samengesmolten groep van mensen die zonder vragen te stellen bezig waren om bekendheid uit te dragen en geld in te zamelen voor het 22q11 syndroom. 

Daarnaast heb ik doordat mijn stiefzoon het 22q11 syndroom heeft jong volwassenen dagen meegemaakt en ben daar dusdanig door geraakt dat ik mijn steentje wil bijdragen aan de Stichting.  

 

wij lage resolutie

CONTACT GEGEVENS:

Stichting Steun 22Q11

Frontstraat 2, 5405PB Uden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0620828902 (bereikbaar op werkdagen)

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.