'Anders' een boek met inspirerende verhalen over 22Q11DS

DaniellaOp deze vierde dag van de awareness week willen we een stukje aandacht geven aan het boek 'Anders' van Daniëlla Krijger. Ze maakt zich zorgen over de toekomst van haar zoon Tijn. Hij heeft het 22q11-deletiesyndroom en o.a. de diagnoses ESM, ADHD en autismespectrumstoornis. Om een idee te krijgen van zijn toekomst sprak Daniëlla met jongeren over wonen, werken, pesten, zelfvertrouwen, liefdesrelaties, depressiviteit, medicatie en drugs.

‘Anders’ is een inspirerend boek met persoonlijke verhalen over opgroeien met het gevoel 'anders' te zijn. Een inkijkje hoe 'we' in de maatschappij omgaan met mensen die afwijken van de massa en hoe jongeren met een beperking zich staande houden in deze veeleisende en resultaatgerichte maatschappij.

'Anders' was de aanleiding om in 2010 Stichting Hoezo Anders op te richten: een multimediaal platform voor jongeren met een niet-zichtbare beperking of chronische ziekte. De link naar de stichting: www.hoezoanders.nl en de link naar het boek: http://www.eburon.nl/anders_ebook

Boek Anders

 

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input